zondag 23 juni 2013

Maak je Oksels Creatief met Creativiteitsdeo

Verbeeldingskracht is een waardevol stuk gereedschap in het noëtische verkenningswerk. Onze grote wijze en besnorde vriend Albert Einstein zei in al zijn wijsheid al eens dat verbeeldingskracht belangrijker is dan kennis. Met dit idee in gedachte kun je hier getuige zijn van de eerste creativiteitsdeo.

Ruiken aan de nieuwe Creativiteitsdeo (1)
Het vermogen om te scheppen, om te creëren, zou wel eens een natuurlijk onderdeel kunnen zijn van wie we zijn. Door al het gedoe dat het leven in Nederland met zich meebrengt kan dat vermogen nog wel eens ondergesneeuwd raken, waardoor je het al verwarrend kunt vinden als je een keer op een andere manier naar huis zou rijden.

Om die geest van creativiteit meer kans te geven hoef je jezelf alleen maar de ruimte te geven om dat te doen, en de manier blinkt uit in eenvoud, namelijk door jezelf toe te staan creatief te worden. Voor de mensen die deo gebruiken is het helemaal simpel: zij kunnen zich voorstellen dat iedere keer als ze hun oksels voorzien van die welriekende chemicaliën, ze als het ware creativiteitsmagneten van hun oksels maken.

Je kunt je daarbij voorstellen dat die oksels wat gaan gloeien en als het ware een zuigende, aantrekkende kracht hebben op nieuwe ideeën, die gelijk het water kolkend naar de afvoer, ideeën opslurpt. Ook kun je je voorstellen dat ideeën in de vorm van veelkleurige vlinders richting je gecreamagnetiseerde oksels worden gelokt en daar je oksels bevruchten met nieuwe ideetjes.

Deze nieuwe gedachten verspreiden zich dan via je creatieve lymfesysteem door heel je lichaam heen waardoor ze ook uiteindelijk worden opgemerkt door je bewustzijn die er met een glimlach mee aan de slag gaat.

Mocht je geen deo gebruiken, doe je gewoon net alsof. Zoals je weet werkt het in gedachten oefenen met pianospelen net zo goed als in werkelijkheid pianospelen (1).

NOtEN
(1) http://lutheransurrealism.blogspot.nl/2012/09/deodorant.html
(2) http://noetiek.wordpress.com/2011/10/09/geestelijk-piano-spelen-verandert-de-hersenen-alsof-je-werkelijk-speelt/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten