dinsdag 11 juni 2013

De Wens om Liefde te Manifesteren

In een wereld waar we makkelijk ten prooi kunnen vallen aan het volgen van repeterende patronen is het soms een hele kunst om daar, al is het maar met momenten, uit los te breken. Binnen het noëtische denkkader kun je met je wensen, vragen en met afstemming op je eigen hogere inspiratielagen veranderingen aanbrengen die je een rijker mens maken. Een mens waar andere mensen graag bij in de buurt zijn.


Een van de dingen die je kunt merken in dit proces is dat er een gevoel loskomt dat zegt dat je de liefde die je in je voelt, en die toeneemt naarmate je verder beweegt op dit pad, ook wilt uiten; dat je het ook wilt delen en het wilt leven. Onder het mom van dat als je veel liefde in je hebt, maar je houdt het voor jezelf, het eigenlijk ook beperkte waarde heeft.

De Schotse band Travis heeft dat op een heerlijke manier verwoord in hun nummer 'Sing' waarin we kunnen horen: "For the love you bring, won't mean a thing, unless you sing, sing, sing, sing".

2 opmerkingen:

  1. Via google hadden we vandaag een bezoeker die zocht op de termen 'manifesteren van liefde' - Leuk je even gezien te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op 22 augustus merkte ik op dat er maar liefst vier keer was gezocht op 'liefde manifesteren', wat deze pagina weer even binnen de top 10 bracht. Laten we hopen dat steeds meer mensen zich gaan realiseren dat het manifesteren van liefde misschien een van de mooiste taken is die je als mens kunt volbrengen.

    BeantwoordenVerwijderen