maandag 5 augustus 2013

Jezelf en een Ander Verwennen met Mooie Beelden

Er zijn verschillende manieren denkbaar om jezelf in een fijnere, hogere vibratiestand te laten trillen, of om het wat normaler te zeggen, er zijn vele manieren om jezelf goed of nog wat beter te laten voelen. Buiten het feit dat het simpelweg lekker is om je goed te voelen, biedt een toestand van blijheid ook toegang tot een ruimer en creatiever veld: de potentie om méér mens te zijn wordt dan groter.

Beeld afkomstig van het Sydney Festival (1)
Al eerder schreef ik over het levenskunstenaarschap (2), en vandaag wil ik een manier delen die kan helpen niet alleen jezelf beter te voelen, maar ook nog eens een ander, terwijl die niet eens in de buurt hoeft te zijn.

De methode is simpel: je gaat ergens comfortabel zitten of liggen en je stelt je iemand voor die je liefhebt. Dat kan je moeder zijn, je zoontje, een fantastische vrouw of een man, of misschien zelfs je lievelingskonijn. Stel je voor dat deze persoon (of dat konijn) ergens op een prachtige plek staat, en dat vervolgens jij eraan komt lopen en er op magische wijze voor zorgt dat er de meest kleurrijke bloemblaadjes uit de lucht op die persoon vallen.

Hierdoor zie je die persoon zich vullen van blijdschap waardoor ze begint rond te draaien, met een lach begint te dansen, terwijl de schoonheid van de bloemblaadjes zowel haar als jou vult. Je merkt hierbij dat de energie in je lichaam toeneemt, waarbij het soms kan voorkomen dat de energie zó sterk wordt dat je lichaam een beetje begint te 'kraken' door misschien seksuele opwinding te voelen, door te gaan huilen of door golven van kippevel of energie te voelen stromen.

Soms kan het ook voorkomen dat je tintelingen voelt waarbij het lijkt alsof je méér ruimte inneemt dan gebruikelijk, alsof je een halve meter of meer uitdijt in alle richtingen.

Met wat we inmiddels weten over de mogelijkheden waarop mensen invloed kunnen hebben op elkaar via hun gedachten, gevoelens, zou het zomaar kunnen dat de schoonheid die je zo schept, ook uitstraalt op de persoon die je laat dansen in deze mild druppelend dwarrelende douche van bloemblaadjes.

NOTEN
(1) http://sydney.concreteplayground.com.au/event/10511/power-plant.htm
(2) http://noetiek.wordpress.com/2013/06/25/inschrijven-voor-de-opleiding-tot-levenskunstenaar/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten